Margo Riphagen
en Jantiene van den Boogaard-Kooij

Prinsje ik weet het niet

 

 

 

 

https://www.boekscout.nl/assets/images/9789402237382.jpg

 

Samenvatting

‘Prinsje ik weet het niet’ is een prentenboek voor kinderen met faalangst. De kinderen leren door het verhaal hun faalangst te overwinnen en zelfverzekerd te zijn. Dit helende verhaal is goed door ouders en scholen te gebruiken.

 

 

Genre: Jeugd-/kinderboeken

Illustraties: ja

Omvang: A4

ISBN: 978-94-022-3738-2

Aantal pagina’s: 30

Prijs: € 14,50

incl. verwerk- en verzendkosten

 

 

https://www.boekscout.nl/assets/pasfoto/7942.jpg

Margo Riphagen is een creatief en energetisch therapeut voor kinderen en volwassenen. Achttien jaar werkte zij als kindertherapeut in een Blijf-van-mijn-lijfhuis. Daar ontmoette zij vele kinderen met faalangst. Op die manier is het idee voor het boek geboren. Inmiddels heeft Margo een eigen praktijk en opleidingscentrum. Naast individuele therapie/coaching leidt zij coaches en therapeuten op en ontwikkelt ze materialen.


Jantiene van den Boogaard-Kooij (1972) is yogadocente en creatief coach. Haar liefde voor tekenen en verhalen vertellen komt tot uiting in haar eerste prentenboek De bloementuin van Elfje. Ze geeft graag een positieve boodschap mee in haar werk: treed het leven met een glimlach tegemoet en richt je op al het mooie dat er is. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen.

 

 

Lees hier alvast een stuk uit het boek van Margo Riphagen
en Jantiene van den Boogaard-Kooij

Iedere keer als de juffrouw wat vroeg, kwam er boven het hoofd van het prinsje een hele grote wolk met ‘ik kan het niet’. Het prinsje gaf dan geen antwoord meer en dacht alleen maar: ik kan het niet. Eigenlijk kon het prinsje het best wel en wist hij het antwoord. Maar door de grote wolk die boven zijn hoofdje kwam, kon hij niet meer denken. Hij dacht dus alleen maar ‘ik kan het niet’.

prinsje

Verder lezen? Bestel het boek hier!

 

 

https://www.boekscout.nl/assets/images/bs_logo_horizontal_2016.png