Inner Silence Creaties

 

 IMG_0023

 

Workshop Oceandrums maken

 

Wat is een Oceandrum? Dat is een muziekinstrument dat het geluid van de zee / regen / water maakt. Het is gemaakt van een grote, platte ronde bamboe mand (doorsnede tussen 55 en 60 cm), bekleed met stof die je intuďtief kunt beschilderen.

Het geluid dat jouw Oceandrum maakt, wordt op jou afgestemd zodat het ‘jouw geluid’ wordt. We doen dit m.b.v. een begeleide meditatie. Het geluid wordt gemaakt door een handjevol zaden dat je rond laat rollen in de mand.

 

De workshop is overdag en wordt in Rozenburg gegeven.

De kosten bedragen € 80,- per persoon (inclusief alle materialen, koffie/thee, versnaperingen).

Op dit moment staat er geen workshop in de planning. Neem contact op met ondergetekende indien je interesse hebt in een workshop, dan kan het e.e.a. geregeld worden.

 

Kom je met een groepje, bijvoorbeeld vriendinnen of collega’s, dan kunnen we met elkaar een datum af spreken. Mensen die zelf al een platte bamboe rijstmand hebben krijgen 10 euro korting.

 

Het is ook mogelijk om een kant-en-klare Oceandrum te bestellen, dan maak ik er een voor je op maat met beschildering naar wens, de kosten hiervoor bedragen ook € 80,-

 

Informatie en aanmeldingen:

Jantiene van den Boogaard

Tel. 0181-219310 / e-mail: info@innersilenceyoga.nl

 

 

P2031276

Woensdag 3 februari 2016 heeft de eerste Workshop Oceandrums maken plaatsgevonden. Wat een plezier heb ik daar aan beleefd! Een prachtige dag, vol creativiteit, inkeer, inzichten, wijsheid en toewijding…Dank aan alle deelneemsters…!