Human Design

IMG_0395

 

Human Design is een logisch, analytisch en experimenteel systeem van zelfontdekking.

Het is in 1987 ontvangen en ontwikkeld door Ra Uru Hu.

 

Ieder mens heeft een unieke blauwdruk (bodygraph of chart) gebaseerd op de geboortedatum, -tijd en –plaats. Zie voorbeeld hierboven. De blauwdruk laat zien hoe uniek je bent, het geeft vrij specifieke informatie over wie je bent als persoon en hoe jouw lichaam functioneert. Het is zeker geen toekomstvoorspeller en je hoeft er niets van te vinden of in te geloven. Je persoonlijke chart bespreken en bekijken kan diepe (h)erkenning opleveren van wie je in wezen bent. Je talenten, je valkuilen, ze zijn zichtbaar in je chart. We zijn geboren met deze informatie en in ons leven geven we vorm aan de informatie, daar zijn we vrij in.

Echter, de invloed van de informatie op je chart is altijd aanwezig. Je kunt er niet omheen.

Het streven is volledig je design te leven. Je kunt hiervoor jouw unieke strategie en autoriteit gebruiken.

Je design leven is aanvaarden wie je bent, je hoeft niets of niemand anders te zijn. Je hoeft jezelf niet te veranderen of te verbeteren, je hoeft alleen maar jou te zijn. Dat is volmaakt.

Het is je conditioneringen herkennen en loslaten.

Het is jouw unieke natuur leven, ongeacht wat de omgeving er van vindt.

Het is daadwerkelijk JEZELF ZIJN.

 

Graag verwijs ik je naar de officiële Human Design website van Jovian Archive. Hier kun je ook zelf je eigen chart opvragen.

Zie www.jovianarchive.com

 

Live Your Design

Ik ben in 2005 voor het eerst in aanraking gekomen met mijn bodygraph. Het raakte me diep. Later pas, in 2017 heb ik een live your design cursus gevolgd en kreeg ik ongelofelijk veel meer inzichten. Sindsdien is Human Design dag en nacht in mijn leven, het is niet meer uit te wissen. Je kunt Human Design analyseren en bestuderen, wat heel boeiend is. Ik ben vooral iemand die tracht te leven volgens de eigen strategie en autoriteit, die zichzelf herkent en ontdekt in haar eigen chart. Ik integreer, leer en deel mijn wijsheid met wie daar interesse in heeft.

 

Heb je interesse in een gesprek over jouw chart?

Neem contact met me op: tel. 0181-219310 / info@innersilenceyoga.nl